Vsako stavbno pohištvo naj bo še tako dotrajano se lahko obnovi ter vrne svojemu namenu. Obnovili smo veliko vhodnih, notranjih vrat ter oken. Redno obnavljamo vrata za SPL, tako so naši izdelki vidni po vsej Sloveniji.

 

Največ se vrata obnavljajo v spomeniško zaščitenih stavbah saj se premalo zavedamo zapuščine naših starih mojstrov, tako stara vrata prevečkrat romajo na smeti. V procesu obnove sodelujejo strokovnjaki iz zavoda za varstvo kulturne dediščine. Le ti izdajo kulturnovarstveno soglasje ter pogoje za obnovo. Po obnovi preverijo kvaliteto izvedenih del.

 

Za kvalitetno obnovo vrat je potrebno vrata odpeljati, odstraniti barvo, po potrebi odstraniti uničene oz. dotrajane lesene dele vrat, ter jih nadomestiti z novimi. Obnoviti staro okovje oz. vgraditi novega. Sledi še zaščita vrat s sodobnimi premazi.

 

Pokličite nas, naj gre za še tako majhno popravilo. Še nikomur nismo odrekli naših uslug pa naj bo to zamenjava odkapnih letev na oknu, popravilo kljuk, ključavnic, zapirnih avtomatov, itd.

 

V primeru, da se ne odločite za obnovo, vam lahko izdelamo identična okna, vrata. Tako smo številnim strankam zamenjali stara okna z identičnimi novimi dvo, trokrilnimi škatlastimimi okni, nekatera smo posodobili s termopan zasteklitvijo, opremili z lesenimi roletami, dodali identične nove kljuke, itd.

 

 

S svojim znanjem in z izkušnjami vam bomo pomagali poiskati ustrezno rešitev za obnovo.

 

             +386 41 282 989

 

 

 

PREJ

POTEM

DENIS NAGODE S.P.

Vrzdenec 88

SI - 1354 HORJUL

GSM: 041 282 989

FAX: 01 75 49 121

E-mail: info@mizarstvo-nagode.si

  SVETOVANJE              POŠLJI POVPRAŠEVANJE

N STIL stavbno pohištvo © 2012